12/15/2020

True Christmas joy with a clean cooker hood

A clean cooker hood makes the Christmas baking and cooking considerable more simple, cosy - and much more pleasant-smelling

Ren juleglæde med en ren emhætte

Hvor ofte du bør rengøre fedtfilteret i din emhætte, afhænger naturligvis af på hvilken måde og hvor ofte, du laver mad.

Kender du det: Emhættens stålfilter er fedtmættet og generelt trænger det hele til en rengøring. Det gør det lidt mindre sjovt at stå og hygge sig med madlavningen i køkkenet. Jo mere fedt der er i filtrene, desto mindre luft kan der strømme igennem, og så forringes emhættens funktion.

En fedtet emhætte betyder dårligere indeklima og risiko for at fedt og lugt sætter sig i dit inventar, og med den viden, kan det være en rigtig god idé at afsætte lidt tid til at rengøre emhætten – før den glade juletid for alvor indfinder sig. Heldigvis er det utrolig enkelt.

Ren juleglæde med en ren emhætte

FAQ - det du måske ikke vidste, at du burde vide .... 

Vi har samlet gode og brugbare tips i FAQ – Frequently Asked Questions. Her er 100 svar og spørgsmål på alt mellem himmel og jord, og det du måske ikke vidste, du burde vide om blandt andet vinkøleskabe, emhætter, kogeplader og hvidevarer.
FAQ er et resultat af de spørgsmål, som brugerne ofte ringer ind om, eller skriver til EICO for at få besvaret.​

Ren juleglæde med en ren emhætte