2-i-1: Kombineret emhætte og kogeplade

EICO har Danmarks største udvalg af ”aspiration hobs” – såkaldte kogepladeintegrerende emhætter. Vi samarbejder med verdens førende emhættefabrikker, som leverer banebrydende og unikke modeller, der giver dig en helt ny og åben køkkenoplevelse, hvor du får bedre overblik, frit udsyn og mere plads. Velkommen til en fremtidsrettet køkkenløsning med en aspiration hob fra EICO. 

Populære modeller

Kombinationsmodeller – Som Yin og Yang i dit køkken

Kogepladen og emhætten er et ”must” i ethvert køkken, men hvorfor ikke tænke helt nyt? Hvorfor ikke kombinere disse to vigtige funktioner i en og samme løsning, samtidig med at du får mulighed for at designe et lækkert og luftigt køkken? Du får en særdeles innovativ løsning, der giver frit udsyn og rigtig god plads – et køkken hvor du kan samle familie og venner, og hvor arbejdet gøres til en hyggelig og fælles oplevelse.

Maksimal ydeevne på hele 6,2 m/s

Luften som under normale forhold vil bevæge sig opad, trækkes ned mod kogepladen ved, at hastigheden eller trækkraften i nedadgående retning er kraftigere end den hastighed, hvormed luften normalt stiger opad. Phantom har en maksimal ydeevne på hele 6,2 m/s, og har dermed et yderst effektivt sug. Mindst 5 gange så kraftigt som den normale opdriftskraft for almindelig vanddamp.

Læs mere
Phantom fra EICO
Galileo Smart

Smuk luksus fra Italien

Fra Italienske Faber er modellen Galileo en induktionskogeplade med fuldintegreret ventilation. Galileo er en smuk og ”usynlig” emhætte med maksimal ydelse og effektivitet, der samtidig er særdeles støjsvag. Modellen byder på en unik vandtæt motorteknologi, der samtidig er så kompakt, at den som det eneste produkt i sin klasse efterlader plads i kabinettet under, som da kan udnyttes til andre formål i køkkenet.

Læs mere

En prisbelønnede serie

Mærkevaren NikolaTesla er en prisbelønnet serie af aspirations hobs fra italienske Elica. NikolaTesla-modellerne repræsenterer en række absolutte topmodeller inden for kogepladeintegrerede emhætter. Her får man en lækker og smuk løsning, der samtidig er støjsvag og særdeles effektiv med henblik på sugeevne og effektivitet. Kort fortalt en luksuriøs, unik og banebrydende emhætteløsning.

Læs mere
Aspiration hobs fra EICO